Post by loatalcoldmasimp on Feb 15, 2022 11:54:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече точки ▞▞▞
▞▞▞ Scary Teacher 3D 2022 version ▞▞▞
Толкова съм развълнуван да играя това, виждам тази игра в YouTube и изглежда толкова забавно. Но когато отворя играта, не мога да играя Можете ли да я поправите вместо мен 🥺🥺 моля
Харесвам нивото на котката е толкова сладко 5 звезди, нищо лошо, но само едно малко нещо. Когато скочих, госпожица Т ме видя заседнала в празника (съжалявам, че не мога да пиша, трябваше да бързам) и ме извади, но се обърна и направи каквото дози, когато те хванат. Моля, оправете празника.
Тя се казва ,,Страшен учител", но не е страшна. Страхотна игра
Много бавно зарежда,и докато зареди минава доста време.При инсталираното също се бави.Когато я играх за първи път беше много готина,но когато взе да забива хич не беше.
Много е яко
да . добра игра, но ..реклами е и е трудно ..така че оцених това 4/10..чао
Две неща трябва да се поправят: графичното изобразяване и УЖАСНАТА система за управление. Контролите са нервни и бавни за реакция. Липсата на бутони за препозициониране ме разочарова много. Управлението на камерата се нуждае от големи настройки, за да бъде по-чувствително към докосване. Иначе страхотна концепция за комично изживяване с видеоигри. Но поради лош опит с контролите, нямам друг избор, освен да дам на това потенциално весело заглавие 2,5/5. Следващата актуализация трябва да е добра!
Хубаво е, че ми харесва! Чао.
Scary Teacher 3D شبیهسازی gxuf
Най тъпата игра на света
Всеки път, когато се опитам да играя нивото на времето на състезанието, ВИНАГИ замръзва! Много е досадно. И моля, побързайте и го актуализирайте с НОВИ нива, тъй като става много скучно да трябва просто да играете едни и същи отново и отново. 😒😒😒
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Nezahtjevne igre wpc
Това мога да нарека една ЗАБАВНА игра. Не е страшна и е добра за малка публикация. Харесва ми много...има добра анимация и контроли.
Играта е много забавна, защото е забавно да я пранкваш
Давам 3 звезди, защото трябва да вземете ръкавиците да вземете паяка , нищо нито една ръкавици нищо точно но играта пак си я бива!😊
Scary Teacher 3D Монети и Енергия Безплатно - SpedCash
Не мога да изтегля
Отвратителна игра .Трябва да можеш да направиш каквото си искаш. 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬💩💩💩💩💩☠☠☠☠
Пет звезди 🤩, защото това е добре, но една причина трябва да гледате реклама, за да играете нивата🤩
ГОДИШНИК - Военна академия
Тази игра е много ужасна и страшна и имам нужда от изтриване на много от играта ще дам тук 1 звезда и не ме интересува дали ще дам само 1 звезда, така че не бъдете толкова груби момчета, добре
Scary Teacher 3D Simulazione xomt
Това е много готина игра, но винаги, когато натисна режим за мултиплейър, продължава да казва, че няма интернет, въпреки че има.
Въз основа на описанието на цялото ви момче смятам, че това е страхотно приложение, но не можах да получа първия капан, така че дори не можах да започна играта много разочароващо. Купих един капан и той не ми го даде.
Супер игра но трабва да опрате няколко бъгове
Scary Teacher 3D Simulación hxam
Scary Teacher 3D ማስመሰል ondq
Най каката игра на света, но имам едно пълноценно ниво с паяка, когато се опитвам да сложа паяка в книгата книгата я няма.👍👍
ТОЛКОВА ЗАБАВНО! Обичам това приложение толкова много! Това е най-доброто за всички времена, искам всички да имат инфернетна енергия, но това е най-доброто!
много забавна и глупава игра, графиката може да е малко по-добра, но като цяло това е много добре направена игра.
Давам му само 3 звезди, защото трябва да плащаме за нивата и всеки път, когато изостава и се появява с реклами и няма да спре
Беше много яка
Страхотна игра, просто мразя шума, който продължава да вдига, когато имате нужда от намек и факта, че продължава непрекъснато, докато не отворите намека, чувствам, че играта би била много по-добра без тази функция, защото когато спра да играя, не е защото аз уморен съм от играта, искам да продължа, но шумът е ТАКАОООООГРИВАТИНГ!!!! Без тази досадна функция тя щеше да бъде игра с 5 звезди.
Гледай МАРИЙКА ЩЕ БИЕ МАРИНЧО - видео споделяне за всички ...
Scary Teacher 3D - New Update New Levels (iOS/Android)
Download Плитки фортепиано 2 for Android phone for free on english. ... Android version: 4.1+. Size: 71.3 MB ... Download Scary Teacher 3D for Android.
Много добра и яка игра но защо другите нива са изключени и пише Coming Soon? Ако се отварят другите нива на скери тичър ще съм много доволен и ще ви щракна 5 звезди.🤩🥳😊⭐⭐⭐⭐⭐👏👏👏 👏👏.
😄😄😄😄😄😄😄😄
Давам и две защото тя буквално не е страшна беее тъпи ли сте😡😈